"Ν' αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε" (video)

"Στόχος ν' αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε", ανέφερε ο Σάββας Πουρσαιτίδης σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της Νέας Σαλαμίνας, με τον τεχνικό της ομάδας να μιλά και για την περίδο προετοιμασίας στη Βουλγαρία.

Για την προετοιμασία στη Βουλγαρία: "Είμαι ευχαριστημένος από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, είχαμε καλές συνθήκες. Ήρθαμε ακόμη πιο κοντά σαν ομάδα, κάναμε ποιοτικές προπονήσεις. Χτίζουμε στην ομοιογένεια. Έγιναν κάποια φιλικά, υπήρχαν και θετικά και αρνητικά και γι αυτό είμαστε εδώ να δουλέψουμε σε αυτά που είδαμε και δεν είδαμε".

"Οι συνθήκες στο Μενεού είναι οι καλύτερες και για εμάς και για τους παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Κρατήθηκε ένας μεγάλος κορμός από πέρσι, ήρθαν και νέα παιδιά, ευελπιστούμε να ενσωματωθούν το γρηγορότερο με τους υπόλοιπους".

Τι να περιμένει ο κόσμος: "Στόχος ν' αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Μετά τον Ιανουάριο δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ποιοτικούς παίκτες. Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, να πάρουν τα διαρκείας. Κάθε αρχή και δύσκολη, είναι οι ίδιοι η Νέα Σαλαμίνα". 

 

Συνέντευξη του προπονητή της ομάδας μας Σάββα Πουρσαϊτίδη

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο