Α.Γενεθλίου: "Η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο μηδέν"

Δηλώσεις και από την εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου στο Ράδιο Πρώτο για την επιστολή που ετοιμάζουν στην ΟΥΕΦΑ, περιμένοντας ανταπόκριση από το αρμόδιο σώμα στις καταγγελίες τις οποίες θα κάνουν.

Οι δηλώσεις Γενεθλίου στο Ράδιο Πρώτο: 

«Με βάση αυτά που έχουμε πρόθεσή να κάνουμε. Αρχικά μας είχαν ενημερώσει ότι θα είχαμε συνάντηση με την ΟΥΕΦΑ μετά όμως ακυρώθηκε. Πρόθεση μας είναι μέσω της επιστολής να απευθυνθούμε στους αρμόδιους της ΟΥΕΦΑ. Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ν' αντιληφθούν όλοι ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Οι της ΟΥΕΦΑ αναχωρούν, οπόταν χάνουμε την ευκαιρία για συνάντηση. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει ανταπόκρισή στην έκθεση που θα αποστείλουμε. Η κατάσταση μας έχει φτάσει σε σημείο μηδέν. Η ομάδα μας θα μπορούσε βαθμολογικά να ήταν σε καλύτερη θέση, όμως για τους λόγους που γνωρίζουμε η ομάδα μας είναι πιο κάτω. Πρέπει να μπει τέρμα, ήταν χαρακτηριστική και η περιγραφή του κ. Κυπριανίδη για το ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε σε μία φάση που θέλουμε πράξεις, χορτάσαμε από λόγια».

«Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα αποστείλουμε την έκθεση με όλα τα στοιχεία. Αυτά που συμβαίνουν δεν έπρεπε να συμβαίνουν. Θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο κυπριακό πρωτάθλημα».

Για Καπιτανή: «Καλό θα ήταν να μην επεκταθούμε… Η επιστολή βάλει επί πάντων. Υπάρχουν και ονόματα και ημερομηνίες και αποδείξεις».

Για τη μεταγραφή: «Πάει στον κατάλογο Β’ ο Μαίντεβατς, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί. Είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με την ΑΕΛ να έχει δικαίωμα για αγοράς του, αν βέβαια ικανοποιήσει. Αν θα υπάρξει άλλη μία προσθήκη θα το δούμε. Δεν το κλείνω εντελώς αυτό το κεφάλαιο, θα αποφασίσει ο Κέρκεζ».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο