50-50 για Ένωση ο Τρισκόφσκι!

Για τον τραυματισμό του Ιβάν Τρισκόφσκι τοποθετήθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, με τον Σκοπιανό να είναι 50-50 στο να προλάβει το ματς με την ΕΝΠ.

«Ιδιαίτερα σοβαρές οι καταγγελίες του κ. Παπασταύρου. Περιμένουμε και εμείς όλοι να καταθέσει τα στοιχεία στην αστυνομία. Προκύπτουν σοβαρές καταγγελίες, περιμένουμε και εμείς τα στοιχεία».

«Είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε συνέχεια στις επιτυχίες. Ήταν σημαντική αυτή η νίκη επί της ΑΕΛ, την χρειαζόμασταν, την πήραμε και πρέπει να δώσουμε ανάλογη συνέχεια. Δεν έχουμε επιλογή στο ματς στο «Τάσος Μάρκου». Βρεθήκαμε σε μία θέση το τελευταίο διάστημα, που δεν έχουμε περιθώρια επιλογής. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Για Τρισκόφσκι: «Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της Δευτέρας. Έχουμε αρκετές ημέρες στη διάθεση μας, θα δούμε την κατάσταση όλων. Παίζει και ο Χοσέ Μανουέλ».

«Ανά πάσα ώρα μπορεί να προκύψουν εξελίξεις, είναι ανοιχτό το κεφάλαιο για μας. Δεν το κρύψαμε ότι θα προχωρήσουμε για ενίσχυση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο