«Να πάνε σπίτι τους και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε για την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι η ομάδα του στρέφει πλέον την προσοχή στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ. Ακόμα μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. 

Οι δηλώσεις του:

«Όπως είπα πριν την κλήρωση αυτές οι δυο ομάδες μπορούσαν να ήταν μαζί στο τελικό. Όποια και αν έβγαινε θα ήταν κρίμα. Καταφέραμε με δυο νίκες να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Μετά το 15 καταφέραμε να βρούμε τα πατήματα μας στον αγωνιστικό χώρο. Μετά ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν θα πούμε πολλά λόγια. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή.

Είναι σημαντικό ότι αυτές οι νίκες έδωσαν αυτοπεποίθηση. Έχουν ηρεμήσει τα αποδυτήρια και αξίζει συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπρεπε να δώσουμε πολλά πράγματα για να πάρουμε τις νίκες. Πρέπει να κρατήσουμε την ομαδική δουλειά που δείχνουμε και να σεβόμαστε όλους που υπάρχουν στο ρόστερ. Με τον Εθνικό αλλάξαμε κάποιους για να έχουμε φρέσκους σήμερα. Ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό. Για να μπουν κάποιοι και να προσφέρουν, πρέπει να δουλέψουμε σαν σύνολο. Οι νέοι βρήκαν καλό κλίμα και δείχνουν αρκετά καλά πράγματα.

Δεν είναι δουλειά μας. Είναι κρίμα. Μας πληγώνει όλους αυτά που γίνονται. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και να σταματήσουν όλοι. Όσοι δεν τους αρμόζει να βρίσκονται, να πάνε σπίτι τους και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο