Σ.Πηλακούτας: «Ο Πόποβιτς μας ενδιέφερε στο ξεκίνημα της περιόδου...»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της "Κυρίας" Σάββα Πηλακούτα για τη γενέθλια ημέρα της Ανόρθωσης, την σημερινή κλήρωση και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείτε την επίσημη τοποθέτηση και για τα μεταγραφικά. 

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

Για τα 109α γενέθλια: «Είναι πάντα ιδιαίτερη αυτή η ημέρα. 109 χρόνια ζωής, του ιστορικότερου και ένδοξου συλλόγου αυτού του τόπου. Αρχίσαμε ως αναγνωστήριο για τις αξίες του Ελληνισμού. Είχαμε τους ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα... Η Ανόρθωση ήταν προπύργιο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Η πιο μεγάλη μας επιθυμία η επιστροφή στην Αμμόχωστο, στη φυσική μας έδρα και στην κατάκτηση του τίτλου μετά από μία δεκαετία. Μέχρι στιγμής θα έλεγα πως είμαστε σε σωστό δρόμο και κατεύθυνση, θα χρειαστεί όμως σκληρή δουλειά μέχρι τέλους. Θα υπάρξει δυσκολία τώρα στα συνεχόμενα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και συνέχεια και συνέπεια. Απόψε υπάρχει εκδήλωση για την ξεχωριστή σημερινή ημέρα στη Λεμεσό. Παρουσία και κάποιων ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την ημέρα». 

Για κλήρωση: «Θετικό που δείξαμε αντίδραση για ακόμη μία φορά μετά από ήττα. Δεν ήταν εύκολο, χρειαζόταν συγκέντρωση. Αξιόλογη ομάδα ο Ολυμπιακός, κάναμε αυτό που χρειαζόταν εμείς. Ενδιαφέρον η σημερινή κλήρωση, βαρωσιότικό ντέρμπι και δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Η προσοχή μας όμως είναι στο ματς με τη Δόξα».

Για Ανανίτζε: «Για καλή του τύχη στη φάση με τον Ροτζέριο δεν τραυματίστηκε. Μπορούσε για σοβαρό τραυματισμό, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να είναι απόλυτα έτοιμος σε θέμα φυσικής κατάστασης. Δεν ήταν το κατάλληλο παιχνίδι για να κριθεί κάποιος παίκτης. Όταν είναι απόλυτα έτοιμος θα ξεδιπλώσει το ταλέντο και την ποιότητα του».

Για Οκριασβίλι: «Θα αξιολογηθεί σήμερα και αύριο στην τελευταία προπόνηση, σίγουρα εκτός ο Μαργκάσα. Ξεκαθαρίζει αύριο και του Νταουσβίλι που αποχώρησε τραυματίας».

Για Πόποβιτς: «Ενδιέφερε την ομάδα μας ο παίκτης στο ξεκίνημα της περιόδου, όμως τώρα είναι διαφορετικά τα δεδομένα, δεν αποκλείουμε όμως κάτι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε διεργασίες, αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει. Δεν θα γίνει μία κίνηση επειδή το δικαιούμαστε».

Για Χριστοφή: «Ανήκει ακόμη στην Ομόνοια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο