Ούτε καταραμένη να ήταν…

Έστω κι αν όσα ακολούθησαν ουσιαστικά εκμηδένισαν τη ζημιά, η Ανόρθωση έπεσε το περασμένο Σάββατο θύμα μιας έκπληξης πρώτου μεγέθους. Απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο είχε κρατήσει στο μηδέν στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις τους, η «Κυρία» υπέστη μια εκτός προγράμματος ήττα.

Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών απέναντι σε σύλλογο που δεν ήταν πλασαρισμένος στην πρώτη εξάδα την περασμένη περίοδο (σ.σ. είχαν προηγηθεί οκτώ νίκες σε ισάριθμα τέτοια παιχνίδια) και συνδυάστηκε με μια εμφάνιση που δεν ταίριαζε καθόλου σε πρωτοπόρο και εν δυνάμει πρωταθλήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι στη 19η αγωνιστική της περασμένης περιόδου η Ανόρθωση είχε υποστεί επίσης ένα σοκ, καθώς η εντός έδρας επικράτησή της επί του Απόλλωνα (1-0) μετατράπηκε σε ήττα στα χαρτιά (0-3) και αφαίρεση έξι βαθμών ένεκα αντικανονικής συμμετοχής του Φρανσίς Ουζόχο. Ήταν η καθοριστική εξέλιξη, προκειμένου ο σύλλογος να τερματίσει εκτός πρώτης εξάδας.

Δύο χρόνια πίσω, την περίοδο 2017/18, η τέταρτη από το τέλος της α’ φάσης αγωνιστική είχε εκ νέου πικρή γεύση για την Ανόρθωση, καθώς είχε γνωρίσει την ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ομόνοια (1-2), η οποία έκανε την ανατροπή με δύο γκολ μετά το 85ο λεπτό…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο