Γιατί και πως άλλαξε ο παρατηρητής

Συνεχίζεται ο απόηχος του χθεσινού αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» μεταξύ της Πάφου fc και του Απόλλωνα συνεχίζεται με επίκεντρο την διαιτησία του Γιώργου Νικολάου.

Ο Απόλλωνας πνέει τα μένεα εναντίον του και δικαιολογημένα ζητώντας να μην διαιτητεύσει ξανά αγώνα της ομάδας τους. Το sportime παρουσιάζει και μια άλλη πτυχή του χθεσινού αγώνα που αφορά το κεφάλαιο διαιτησία.

Στις 21 Δεκεμβρίου όταν είχε διακοπεί ο αγώνας λόγω προβλήματος ρεύματος, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Μιχάλης Καραϊσκάκης.

Στον χθεσινό αγώνα παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Μάριος Τσαγγάρης. Η ΚΟΠ, δηλαδή, προχώρησε στην αλλαγή παρατηρητή. Εδώ αρχίζει το θέμα.

Ο Μιχάλης Καραϊσκάκης ούτε καν ειδοποιήθηκε για την αλλαγή και τον λόγο αυτής. Ο Μάριος Τσάγγαρης ειδοποιήθηκε την Τρίτη ότι ορίσθηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα, μια ημέρα πριν την διεξαγωγή του. 

Γιατί η ΚΟΠ προχώρησε στην αλλαγή παρατηρητή, με ποια αιτία από την στιγμή που ο Μιχάλης Καραϊσκακης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας δεν παρουσίασε κάποια αιτία ώστε να μην βρεθεί στον αγώνα. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο