Σ.Πηλακούτας για το Βαρωσιώτικο ντέρμπι: "Αναμένουμε πάνω από 5000"

Δείτε τι δήλωσε από πλευράς Ανόρθωσης ο Σάββας Πηλακούτας για το ντέρμπι της Αμμοχώστου, τους ξένους ρεφ, αλλά και το πως σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο: 

Για το ματς με τη Σαλαμίνα: Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Κάθε φορά η ευχή μας είναι η ίδια όταν έχουμε απέναντι μας τη Σαλαμίνα, να επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο. Είναι ένα ντέρμπι της Αμμοχώστου και η κάθε μία για το δικό της γόητρο θέλει τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Για τα αγωνιστικά: Ο Οκριασβίλι υπολογίζεται κανονικά, μόνο ο Μαργκάσα εκτός. Θέλουμε να έχουμε δυναμική στήριξη από τον κόσμο μας, είναι καθοριστική η παρουσία τους. Να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα.

Είμαστε η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας και αρκετές φορές γίνονται αναφορά και σύγκριση με άλλες ομάδες. Τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε στο «ΠΑΠ», φέρνουν αυτή την κουβέντα. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες, είτε παίζουμε εντός ή εκτός ο στόχος είναι ίδιος, η νίκη. Στο «Παπαδόπουλος» η έδρα όμως είναι διαφορετική και η αύρα. Αναμένουμε πάνω από 5000, για ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε λίγες ώρες πριν το ματς. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα, θέλουμε τους βαθμούς για ν’ αυξήσουμε αυτή τη διαφορά με τις άλλες ομάδες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα κερδίσουν.

Για ξένους ρεφ: «Βρισκόμαστε στην αναμονή προς το παρών για τους δικούς μας διαιτητές στο παιχνίδι. Είναι θετικό που έρχονται από Ελβετία και Σλοβενία πρωταθλήματα, είναι κοντινά σε εμάς αυτά τα πρωταθλήματα. Οι απαιτήσεις είναι πάνω-κάτω ίδιες. Αν είναι αυτός ένας τρόπος για να καταπολεμηθεί η προκατάληψη… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα στηρίζουμε τον Κύπριο καλό διαιτητή»

Για τις τελευταίες εξελίξεις: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, σε αυτό τον χώρο εμπλεκόμαστε όλοι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές και την πολιτεία. Είμαστε υπερ στο να έχουμε καθαρό κυπριακό ποδόσφαιρο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο