Κάλεσμα από τον Λάζο και σε Ανορθωσιάτες και σε Σαλαμιναίους!

Ο Δημήτρης Λάζος απεύθυνε κάλεσμα και στους φίλους της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας να πάνε την Κυριακή στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Αμμοχώστου, μία δήλωση που δεν ακούμε συχνά από τους εκπροσώπους για τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο: 

«Δεν θα κάνουμε ιδιαίτερη τοποθέτηση, είναι πιο φρόνιμο. Υπάρχουν υποθέσεις προς εξέλιξη. Ασφαλώς και παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν, μας προβληματίζουν, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές. Οι θέσεις μας είναι καθαρές και τις γνωρίζει ο κόσμος, να ζήσουμε και να βιώσουμε αυτό το άθλημα που όλοι αγαπάμε».

Για ξένους ρεφ: «Η θέση μας ήταν η στήριξη του Κύπριου, όμως έχουν εντοπιστεί προβλήματα. Οφείλουμε να στηρίξουμε τον Κύπριο καλό ρεφ, αν όμως εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να τιμωρηθούν. Θα μας κάνει καλό η ξένη διαιτησία, εδώ θα είμαστε θα κρίνουμε. Αν μας βγει καλύτερα θα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για το βαρωσιώτικό ντέρμπι: «Αυτά τα παιχνίδια τα προλογίζουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε τα τελευταία χρόνια. Έχουν ιδιαίτερη αίγλη, αγωνίζονται οι δύο ομάδες της πόλης μας στη πόλη που μας φιλοξενεί τη Λάρνακα. Αυτά τα ματς είναι ανταγωνιστικά, κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του Αμμοχωστιανού κόσμου. Κάνουμε κάλεσμα και στους φίλους της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας να έρθουν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ο κόσμος να έρθει να δει ένα ωραίο αγώνα και να μείνει στο τέλος να χειροκροτήσει τον νικητή όποιος και αν είναι. Φέραμε τον εαυτό μας σε μία δύσκολη θέση, όμως δεν πάψαμε να πιστεύουμε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Η Ανόρθωση μαζί με την Ομόνοια είναι οι πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος».

«Ο Νουρ παραμένει αμφίβολος, θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση. Ο Ζόρντι Σέζαρ πάει καλύτερα, θα το κρίνει ο προπονητής»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο