Πάμπος: «Το γκολ έδωσε τη νίκη στην καλύτερη ομάδα απόψε»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τους παίκτες του δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Δασάκι.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, περισσότερο στη δύναμη και στα δύο ημίχρονα είχαμε καλύτερα πατήματα, κατοχή μπάλας και στα 90 λεπτά ως ομάδα φαινόμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Δεν υπήρχαν μεγάλες φάσεις, μόνο προϋποθέσεις, στο β’ μέρος που παίξανμε πιο επιθετικά και είχαμε 1-2 ευκαιρίες δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα για να σκοράρουμε. Στο τέλος που ήλθε το γκολ έδωσε τη νίκη στην πιο καλή ομάδα απόψε. Και ο Εθνικός πάντως θα μπορούσε να σκοράρει στις αντεπιθέσεις.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τους παίκτες. Κερδίσαμε μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που ηταν δίπλα στην ομάδα σε μια τόσο παγωμένη μέρα. Κι εμείς χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά, ξέρω πώς νιώθουν στον Εθνικό, όμως έχουν καλή ομάδα και καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα μείνει στην κατηγορία», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο