«Έχουμε μόνον έναν αντίπαλο, θα είμαστε πρωταθλητές, αν....»

Προσκεκλημένος στο στούντιο της εκπομπής Ώρα για Μπάλα ο Ευγένιος Χαμπουλάς ρωτήθηκε για το αν υπολογίζει ως βασικό ανταγωνιστή της Ανόρθωσης τον ΑΠΟΕΛ ή την Ομόνοια.

«Η Ανόρθωση έχει έναν αντίπαλο: την Ανόρθωση και τον κακό της εαυτό. Δεν μας απασχολεί αν είναι η Ομόνοια ή ο ΑΠΟΕΛ. Εμείς θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Πίεση δεν έχουμε και είμαι σίγουρος πως αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, η Ανόρθωση θα είναι πρωταθλήτρια. Υπάρχουν παιχνίδια και δυνατότητες. Αν διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε, τότε έχουμε πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Είναι η πιο σταθερή ομάδα και με ένα προϋπολογισμό νούσιμο», απάντησε ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ανόρθωσης, ο οποίος επίσης τοποθετήθηκε για...

...τα θέματα προκήρυξης: «Λέτε για τους κυπροποιημένους. Είναι δυνατό να δικαιούται ένας αθλητής να παίζει στην Εθνική και να παίζει ως ξένος στην ομάδα του; Είναι ανάγκη να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Πρέπει η προκήρυξη να αποστέλνεται έγκαιρα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Να συζητηθεί έγκαιρα και με θεματικές. Τα θέματα που αφορούν στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων δε θα τα συζητήσω εγώ, αλλά άτομα που έχουν τις γνώσεις. Άτομα του ποδοσφαίρου. Τη διαιτησία επίσης άτομα που ξέρουν. Βλέπω πως υπάρχει διάθεση για να γίνουν αλλαγές».

...το πώς μαθαίνει ένας νέος παίκτης ποια είναι η Ανόρθωση: «Φροντίζουμε να τους το μεταφέρουμε. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τους δείξουμε να καταλάβουν που ήρθαν».

...το αν προτιμά ποδόσφαιρο από πολιτική: «100 φορές. Πιο ευχάριστο. Εμένα με γεμίζει μόνο η Ανόρθωση και η Αμμόχωστος. Είμαι Ανόρθωση και μόνο Ανόρθωση».

...τη διασύνδεση με την πολιτική: «Μέσα από το ποδόσφαιρο γίνεσαι γνωστό και αν έχεις πολιτικές φιλοδοξίες, είναι ένα εφαλτήριο. Μου τηλεφώνησε τότε ο Κίκης να εμπλακώ, αποδέχτηκε και ουδέποτε είχα προγραμματισμένο να ασχοληθώ με την πολιτική. Όλα τα κόμματα στοχεύουν γνωστούς και είχα πρόταση για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος Λεμεσού και μετά βουλευτής. Αλλά αυτό το κεφάλαιο τελείωσε για μένα».

...τα κέρδη ενός παράγοντα από το ποδόσφαιρο: «Από την εμπλοκή σου στα σωματεία κερδίζεις αν είσαι σωστός. Εγώ νιώθω πως κέρδισα. Σε Δ.Σ. από το 1998. Κέρδισα ηθική ικανοποίηση από την προσφορά μου, είναι οι εμπειρίες. Πανεπιστήμιο κανονικό οι μεγάλες ομάδες. Ποτέ δεν ήθελα κάποιο όφελος, αλλά κάποιοι το επιδιώκουν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο