Καλά τα είπε ο Μποτεάκ, από την άλλη όμως ο Μπεργκ...

Ο Έρικ Μποτεάκ είναι από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δίνει και τη ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε και στο ντέρμπι του Τσιρείου, με τον ίδιο να προχωρά αν τις δει κανείς με προσοχή, σε δηλώσεις που αξίζουν σχολιασμού. 

Ο ίδιος τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στο σκοράρισμα, αφού είναι απαραίτητη προϋπόθεση στο να έρθει η νίκη. Η Ομόνοια τόσο στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, όσο και στον επαναληπτικό με τη Δόξα, έδειξε όντως έχει κάποια θέματα στο σκοράρισμα, αφού μπορεί σε κάποιες στιγμές η μπάλα να φτάνει στην περιοχή, όμως στη συνέχεια παρατηρείται είτε κακό τελείωμα, είτε κινήσεις χωρίς καθαρό μυαλό. 

Ο Γάλλος σημείωσε ότι η Ομόνοια πρέπει να βρει ξανά τη νοοτροπία της και να παίξει ξανά σε ψηλό επίπεδο όπως, είχε συνηθίσει τον κόσμο της. Το "τριφύλλι" έχει χάσει για λίγο το νοοτροπία και τη σταθερότητα που είχε, όμως τώρα είναι που πρέπει να βρει την ταυτότητα του για τα 12 παιχνίδια που απομένουν. Το β’ ημίχρονο στο Μακάρειο θ’ άξιζε περισσότερου σχολιασμού αν ήταν πρωτάθλημα και όχι ένας τυπικός επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου. Από την άλλη όμως ο Μπεργκ αυτό το κακό 45λεπτο δεν θα πρέπει να το περάσει στο… ντούκου. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο