"Κανιβαλίζουν απέναντι στο ποδόσφαιρο και στον ΑΠΟΕΛ"

Με πρωινό μήνυμα στα Social Media ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε για τη χθεσινή βαριά ήττα από την Μπάζελ και τόνισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να επωμιστεί περισσότερο βάρος. Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ έκανε λόγο για κανιβαλισμό απέναντι στο ποδόσφαιρο, άφησε αιχμές για το ενδιαφέρον των πολιτικών για το ποδόσφαιρο και τους υπενθύμισε ότι "το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Ο απόλυτος αντικατοπτρισμός"

Αναλυτικά

"Το μόνο που δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα είναι να της προσθέσουμε ακόμη περισσότερο βάρος. Η ήττα και το μέγεθος της σαφώς και μας προσγειώνουν σε μια σκληρή πραγματικότητα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Δεν έχει φθάσει ακόμη η ώρα να θεωρούμε τους «32» ή τους «16» του UEL κεκτημένο. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, τον μοναδικό αλλά και μεγαλύτερο στόχο που μας έχει απομείνει".

Υ.Γ "Αρκετά κανιβαλίζουν όλοι απέναντι στο ποδόσφαιρο και με την πρώτη ευκαιρία απέναντι και στον ΑΠΟΕΛ. Φθάσαμε στο σημείο να ακούμε για συσκέψεις πολιτικών αρχηγών με σκοπό την ενημέρωση για το ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρθηκαν όλοι τώρα για τα κακώς έχοντα του ποδοσφαίρου μας και τρέχουν ως σωτήρες για να τα διορθώσουν. Μακάρι επιτέλους να βρουν τις λύσεις λοιπόν οι πολιτικοί. Αφού δεν τρέχουν για να καρπωθούν τα επικοινωνιακά ωφέλη που προσφέρουν οι μέρες και το ενδιαφέρουν του κόσμου ας επωμιστούν και τις ευθύνες τους. Οι πολιτικοί προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι το τι συμβαίνει τώρα είναι η «Φάτα Μοργκάνα» του τι συμβαίνει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Ο απόλυτος αντικατοπτρισμός. Ας αναθεματίσουμε λοιπόν και το ποδόσφαιρο. Και όλοι ως χειροκροτητές ας παρακολουθούμε αυτό το θέατρο σκιών που εξελίσσεται μέχρι να πέσει η...αυλαία."

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο