"Δεν ευθύνεται κάποιος και δεν αποτελεί δικαιολογία"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα, το οποίο προσπαθεί να λύσει και να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

«Προέχει ο αγώνας με τη Δόξα που πρέπει να κερδίσουμε και να βάλουμε τέλος στο απίστευτο αρνητικό ρεκόρ με τέσσερις διαδοχικές ήτττες».

Τι φταίει για το αρνητικό σερί  

«Θεωρητικά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Η σωστή διαχείριση χωρίς να ευθύνεται κάποιος, αλλά ούτε αποτελεί δικαιολογία. Η ομάδα έκανε πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι θέμα το οποίο μπορεί να λυθεί μέσω ραδιοφώνου. Είναι σοβαρό πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε. Είμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου με σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θα πρέπει να κατακτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να πλησιάσουμε τις προπορευόμενες ομάδες».

Για τον επαναληπτικό με τον Εθνικό  

«Κάναμε το πρώτο βήμα στον αγώνα κυπέλλου και θα πάμε την Τετάρτη να πάρουμε την πρόκριση. Για να επιστρέψουμε στα προηγούμενα επίπεδα πρέπει να κάνουμε σημαντικές νίκες».

Αν θα αποκτηθεί τερματοφύλακας στη θέση του Μολ

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση τερματοφύλακα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο