Ήθελαν να γίνει οδοντίατρος, τώρα παίζει στην Κύπρο!

Ο άσος της ΑΕΚ, Σιμ Θάντι, μίλησε σε ξένο ΜΜΕ και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα.

Μίλησε για τις συνθήκες στην Κύπρο, το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά επίσης αποκάλυψε πως οι γονείς του ήθελαν να γίνει οδοντίατρος.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

Αναλυτικά:

“Ήξερα λίγα πράγματα για το κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης που αγωνίστηκαν στο Champions League. Το πρωτάθλημα εδώ είναι σε καλό επίπεδο. Στην ΑΕΚ είναι πολύ καλές οι συνθήκες. Τα γήπεδα είναι εντάξει. Αυτό στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ είναι οι καιρικές συνθήκες. Κάνει ζέστη το καλοκαίρι. Εκπλάγηκα γιατί εδώ παίζουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αγωνίζονται και πολύ γνωστοί παίκτες όπως ο Πάντσιον της Πάφου”

“Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός και συγκεκριμένα οδοντίατρος. Ήμουν πολύ δραστήριος μικρός ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Έτρεχα συνεχώς και έτσι αποφάσισαν να με κρατούν σε εγρήγορση με το ποδόσφαιρο” 

“Όταν άρχισα να παίζω είπαν στους γονείς μου ότι ήμουν πολύ καλός σε σχέση με τους άλλους. Δεν τους πολυάρεσε η ιδέα αλήθεια. Δεν πίστευαν ότι μπορεί ένας ποδοσφαιριστής στα 14-15 να κάνει καριέρα. Ήθελαν να πάρω στα σοβαρά το διάβασμα”

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο