Όταν δεν κάνεις τα βασικά...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλαβε την ευθύνη της τραγωδίας στο... Δασάκι, όμως σίγουρα δεν είναι αρκετό. Αν κάποιος έκανε αυτή την πρόβλεψη πριν το παιχνίδι, σίγουρα θα τον έβγαζαν τρελό. Το 5-0 του αγώνα και η μεγάλη νίκη του Εθνικού δεν σηκώνει και πολύ ανάλυση. Και ο πιο άσχετος που δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο από το αποτέλεσμα καταλαβαίνει ότι η ομάδα είχε μπόλικα αμυντικά κενά. 

Η Ανόρθωση όμως σήμερα δεν υστέρησε μόνο στην αμυντική  της γραμμή, αφού το χαστούκι και η ‘παιδική’ χαρά ήταν εμφανέστατη και από τους 11 ποδοσφαιριστές. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπάθησε να σώσει ότι σώζεται με τις αλλαγές του, ήταν όμως αδύνατο, αφού η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη. Η Ανόρθωση δεν έκανε ούτε τα βασικά σήμερα, ένα σπάνιο στατιστικό για την φετινή ομάδα του Τιμούρ. Το έξι τελικές του ημιχρόνου με τη μία της "Κυρίας" ήταν επίσης στατιστικό αρκετά παράξενο....

Όταν δέχεσαι τέτοιο συντελεστή τερμάτων, θολώνεις, δεν υπάρχει καθαρό μυαλό για κάτι καλύτερο ή έστω για ν’ ανατρέψεις κάπως την κατάσταση. Η Ανόρθωση που άρχισε να βγάζει μία κούραση στα παιχνίδια της, όμως το θετικό γι’ αυτήν είναι ότι δεν έχει χάσει την πρώτη θέση και από αυτή τη θέση θέλει να μπει και στα πλέι οφ, στους 11 εναπομείναντες τελικούς. 

Πριν από αυτούς όμως υπάρχει και ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Τετάρτη, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολος. Δεν είναι και στην καλύτερη θέση ο Τιμούρ για να μπορεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, θα προσπαθήσει όμως με κάθε τρόπο και μέσο. Ήταν ένα γερό χαστούκι το σημερινό, χαστούκι το οποίο πρέπει ν' αναταράξει λίγο την κατάσταση και να κάνουν τους παίκτες να συνέλθουν. Έχει γίνει μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια τους προηγούμενους μήνες και δεν θα πρέπει να ισοπεδωθεί από αυτή την ήττα που γράφτηκε με μαύρα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο