Πετεβίνος για ατάκα Τιμούρ: «Χειρότεροι δεν είμαστε»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε (Super Sport FM 104.0) για την συνέχεια του πρωταθλήματος και απάντησε στην ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ήττα από τον Εθνικό.

Οι δηλώσεις του:

«Φέτος είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν αποδειχθήκαμε καλοί μαθητές σε όσα παθήματα είχαμε. Ο λόγος που βρισκόμαστε στο κόλπο είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ζούμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γιατί όλες οι ομάδες κουβαλούν είτε τις ίδιες παθογένειες είτε δεν ξεχωρίζουν.

Αν δει κάποιος τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα το επιβεβαιώσει.

Εκφράζουμε και ως διοίκηση μια απολογία προς τον κόσμο. Υπήρχαν κάποιοι που χειροκρότησαν την ομάδα. Είναι αυτή την πίστη που είπε ως παράδειγμα ο Ουζουνίδης. Θα εξακολουθήσει να υπάρχει αυτή η πίστη. Όταν κάνουμε την αυτοκριτική μας είμαστε του ύψους και του βάθους. Το ύψος που πιάσαμε δεν το έπιασε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Ακούσαμε και την φράση του Τιμούρ «Πως υπάρχουν και χειρότεροι». Με όλο το σεβασμό, χειρότεροι δεν είμαστε. Δεν φάγαμε πέντε γκολ και δεν σκοράραμε κανένα. Είμαστε οι πρωταθλητές και γνωρίζουν όλοι τι μπορούμε να κάνουμε. Το ποια ομάδα θα καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ευθύνη για την εικόνα της ομάδας έχουμε όλοι μας. Δεν είναι θετικό να αλλάζεις τέσσερις προπονητές σε μια χρονιά. Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να αναπτυχθούν σαν ομάδα. Όπως έχουν ευθύνες όλοι, έχουν ευθύνες και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι να κατανοήσουμε τι έχουμε κάνει λάθος και πως να το διορθώσουμε. Έχουμε χάσει ως ομάδα την πίστη προς τον εαυτό μας όταν έρχεται κάτι αντίθετο. Δεχθήκαμε ένα γκολ και δεν αντιδράσαμε. Με τον Απόλλωνα δεχθήκαμε γκολ και αντιδράσαμε με ένα απόλυτο τρόπο. Θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα που να προσπαθεί και να πιστεύει στον εαυτό της.

Είναι ένα πρωτάθλημα περίεργο και υψηλού ανταγωνισμού γιατί υπάρχει η αστάθεια από όλες τις ομάδες.

Δεν είναι ώρα για λόγια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε το στόμα μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο