Δημητρίου για Ηλία, Caneda και Ανόρθωση

Για την πρόσληψη του Ισπανού David Caneda στην θέση του προπονητή, την αποδέσμευση του Ηλία Χαραλάμπους και για τον αγώνα με την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. 

Αναλυτικά:  

«Η απόφαση πάρθηκε από τον τεχνικό μας διευθυντή, με την αλλαγή σκυτάλη. Δεν είμαστε και στην καλύτερη μας χρονιά. Μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Εκτιμούμε την προσφορά του Ηλία Χαραλάμπους και είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Ήδη έκανε την πρώτη του προπόνηση και βλέπουμε τον αγώνα με την Ανόρθωση».

«Την Παρασκευή η παρουσίαση του και εκεί θα μιλήσει και για τον αγώνα με την Ανόρθωση».

Για την αποδέσμευση του Χαραλάμπους: «Χωρίς να θέλω και πολύ να επιστρέψω πίσω είναι μια χρονιά η οποία δεν εξελίσσεται καλά για την ομάδα μας. Ο Ηλίας ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και βλέποντας τα αποτελέσματα ο τεχνικός διευθυντής αποφάσισε την αλλαγή προπονητή. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Κοιτάζουμε τα 11 παιχνίδια που απομένουν για να σώσουμε την σεζόν». 

«Ανεξάρτητα με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Θέλουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα τα παλέψουμε μέχρι τέλους. Όσο υπάρχουν πιθανότητες θα τις κυνηγάμε. Δεν έμεινε αρκετός χρόνος και ο νέος μας τεχνικός καλείται να μάθει σε λίγο χρονικό διάστημα την ομάδα μας»

«Θα ακολουθήσει και νέα επαφή με τον Ηλία για το αν θα συνεχίσει από άλλο πόστο στην ομάδα μας». 

«Ξεκινάμε για τα σερί ντέρμπι. Είναι για εμάς ανάγκη το καλό πρόσωπο και να φύγουμε με τους 3 βαθμούς από το Παπαδόπουλος κόντρα στην Ανόρθωση. Θα απουσιάσει ο Τέτε, επιστρέφει ο Πλάνας από τιμωρία. Ναράνχο, Σάτρε και Ακοράν περιμένουμε τις επόμενες μέρες». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο