"Αυτό το παιγνίδι ήταν 100% καθαρό"

Ανάρτηση από τον Χριστόφο Τορναρίτη μετά την δήλωση του Δημήτρη Σολομωνίδη ότι το 5-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ το 2001 ήταν στημένο.

Η ανάρτηση: 

"Tο 0-5 μεταξύ ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν 100% καθαρό !! Βρέθηκα μετά από 18 χρόνια με τον Κύριο Σολομωνίδη στην Γαλλία και του το εξήγησα και μάλιστα του ορκίστηκα στα δυο παιδιά μου πως ήταν ολοκάθαρο το ματς!! Αν συνεχίζει να βλέπει φαντάσματα και να παρασύρει και τον κόσμο της ΑΕΛ σε αυτά τα παραμύθια του τύπου παίζαν 5-0 ο μόνος που μπορεί να τα πιστέψει είναι κάποιος διανοητικά καθυστερημένος μετά από αυτά και το χρονικό σημείο που του τα είπα.

Αν αυτά που διαβάζω είναι αληθινά και δεν είναι φάρσα ο άνθρωπος δεν πάει καλά!!! Αν είναι φάρσα ζήτω συγνώμη για τα λόγια μου. Δέχομαι να κάτσουμε σε πολύγραφο αλήθειας να δούμε ποιος έχει δίκαιο ή αν λέω ψέματα και αφού είναι και σίγουρο στοίχημα βάζω κάτω το σπίτι μου έναντι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Κύριο Σολομωνίδη!!

Δεν υπήρξα Άγιος στην ζωή μου γενικότερα αλλά αυτό το παιγνίδι ήταν 100% καθαρό ! Και η Άχνα κέρδισε την Ανόρθωση 5-0 τι σημαίνει δηλαδή? Ήταν στημένο; Κύριε ελέησον … Αν παίζεται το Κυπριακό Πρωτάθλημα όπως παίζεται τις τελευταίες 3 βδομάδες όπου όλοι είναι χεσ..νοι, τα φυσιολογικά αποτελέσματα θα σας φαίνονται όλα στημένα και στην εξάδα θα ήταν ο Ολυμπιακός και η Άχνα !! Το γιατί ;;;; Διαιτητικά Ανθρώπινα Λάθη”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο