Κερδίζει και βλέπει... 

Να σηκώσει κεφάλι, αυτό θα πρέπει να κάνει η Νέα Σαλαμίνα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ανόρθωση στο κύπελλο, με την προσοχή των "ερυθρολεύκων" να είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα. Η είσοδος στην εξάδα δεν εξαρτάται από την ίδια, όμως μοναδικός στόχος είναι να κερδίσει τον Απόλλωνα και βλέπει...

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι το φαβορί για το εισιτήριο στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος, είναι η τελευταία αγωνιστική της α' φάσης και όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα γύρω στις 19:00, όταν τελειώσουν και τρία παιχνίδια των 17:00. Οι προηγούμενες ημέρες δεν ήταν και οι πιο εύκολες, αφού μεσοβδόμαδα ήρθε ο αποκλεισμός από το κύπελλο στην έδρα της, η ψυχολογία των παικτών δεν είναι και η καλύτερη, όμως θα πρέπει σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για ένα δύσκολο 90λεπτο. 

Οι ελπίδες των ποδοσφαιριστών του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι περιορισμένες, όμως επιβάλλεται να το παλέψουν και όπου βγει. Αν τελικά τερματίσουν στο β' γκρουπ, θα πρέπει από πολύ νωρίς στα εναπομείναντα δέκα παιχνίδια, να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, χωρίς να δώσουν δικαιώματα και να παραμείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από τη ζώνη υποβιβασμού. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο