Τώρα είναι η ώρα! (ανακοίνωση)

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση κάνει αναφορά στον αυριανό αγώνα της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά: 

Άλλο ένα εμπόδιο, του οποίου οι απαιτήσεις και ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός, παρουσιάζεται μπροστά μας, στη ακούραστη προσπάθεια που γίνεται για επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχει τεθεί.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την ΑΕΚ. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι ώστε να κλειδώσουμε την πρώτη θέση ενόψει και των πλέι οφ που ακολουθούν.

Το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς πάντοτε οι αγώνες με αντίπαλο την ομάδα της Λάρνακας, ξεχωρίζουν και χαρακτηρίζονται από το πάθος και τη δύναμη και συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Όπως έχει φανεί, ένα από τα πιο δυνατά μας «όπλα» τη φετινή περίοδο είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος», το οποίο έχει μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο για τον κάθε αντίπαλο. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της Ανόρθωσης, όπως κατακλύσει κάθε γωνιά του γηπέδου μας και με την φωνή και τον παλμό του να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές σε μια ακόμη νίκη.

Τώρα είναι η ώρα!

Επειδή έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες και δημοσιεύματα γύρω από τον προγραμματισμό της ομάδας μας, τονίζουμε για ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού με επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις οποιωνδήποτε μεταγραφικών ειδήσεων.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία είναι σε επαφή τόσο για τον καθορισμό του προϋπολογισμού για την επόμενη χρονιά όσο και για την αξιολόγηση του υπάρχοντος δυναμικού και φυσικά την εξεύρεση μεταγραφικών στόχων.  Όταν υπάρξουν συμφωνίες είτε ανανεώσεων ποδοσφαιριστών, είτε μεταγραφών, θα ανακοινωθούν.  Μέχρι τότε, οποιοδήποτε άλλο σχόλιο είναι περιττό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο