Καλημέρα με μεταγραφή από την Πάφο

Καλημέρα με μεταγραφή. Αυτός είναι ο τίτλος που συνοδεύει το κείμενο απόκτησης του Federico Rasic από την Πάφο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για δυο χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση και ο σχολιασμός του Hallengreen

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Αργεντινό με Κροατικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή Federico Rasic για δύο χρόνια.

Ο Federico Rasic είναι 26 ετών (24/03/1992), έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Arsenal Tula στην πρώτη κατηγορία Ρωσίας.

Καλωσορίζουμε το Federico στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε έναν επιθετικό για την ομάδα μας. Ο Rasic είναι ένας ψηλός επιθετικός με καλή ικανότητα στο να διατηρεί στην κατοχή του τη μπάλα. Είναι καλός και στην προώθηση. Αν και είναι υψηλόσωμος επιθετικός, ο συντονισμός και η τεχνική του είναι πολύ καλή. Οι κεφαλιές είναι επίσης μια από τις πολύ καλές ικανότητες του Federico. Έχει ύψος 194 εκ. και θα είναι ένα καλό ‘’όπλο’’ στις στημένες φάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του και το πάθος μας επίσης. Καλωσορίζουμε τον Federico και την οικογένειά του στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο