Ο Ματ έδωσε το... σύνθημα

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα στο ΓΣΠ για την έναρξη του πρωταθλήματος και λίγο πριν η Ομόνοια φορέσει τα καλά της, ο εκ των αρχηγών των "πρασίνων" και πρώτο κανόνι στην περσινή περίοδο, έστειλε μήνυμα εν όψει της νέας περίοδου.

Ο Άγγλος φορ ανέλυσε τις προάλλες στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας την περίοδο της προετοιμασίας, το πρώτο παιχνίδι που είναι προ των πυλών αλλά και την σημαντικότητα του να καταφέρει να βγει η ομάδα στην Ευρώπη φέτος. Ένα εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη είναι ο πρώτιστος στόχος και μετά όλα τα υπόλοιπα. Όπως είπε και ο Ματ, όταν γίνει αυτό θα αρχίσουν να χτίζουν πάνω σε αυτό.

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στις απαιτήσεις που έχει η Ομόνοια από τους ποδοσφαιριστές, απαιτήσεις οι οποίες συμβαδίζουν στα θέλω του ΔΣ της εταιρείας, του τεχνικού τιμ και όλους όσους απαρτίζουν το 'πράσινο' στρατόπεδο. Με τη φανέλα της Ομόνοιας ο 32 χρονος στράικερ έχει μόνο τέσσερις συμμετοχές στην Ευρώπη και αυτές ήταν στα δύο παιχνίδια με την Μπάνατς και στα δύο με την Μπειτάρ. Προφανώς και ο Ντάρμπισάιαρ θέλει να συνδυάσει μία καλή σεζόν και σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό, ούτως ώστε να μπορεί να βοηθήσει ξανά την ομάδα του σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Είναι κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί, φέτος όμως δεν θα είναι αρκετή η δική του προσπάθεια. Η Ομόνοια άφησε στο συρτάρι τον περσινό κακό της εαυτό και εντελώς ανανεωμένη και ολοκαίνουργια ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να υποδεχθεί την Αλκή και να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν 2018-19. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο