Δεν ήθελαν να χάσουν και έμειναν στο «Χ»

Ένωση και Ολυμπιακός δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν και έμειναν στο 1-1, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσουν έδαφος μετά την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου (Σαλαμίνα-Εθνικός 2-2).

Ο Ολυμπιακός έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 64’ με τον Κοφί, ωστόσο η Ένωση στην μοναδική ευκαιρία που βρήκε μέχρι εκείνη στην στιγμή απάντησε άμεσα με τον Βαρέλα στο 66’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από την σημερινή ισοπαλία, ο Ολυμπιακός πήγε στους 25 βαθμούς και η Ένωση στους 23.

Καλύτερος με πολλές ευκαιρίες

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Ένωση δυσκολευόταν αφάνταστα να κρατήσει μπάλα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Πήρε αυτό που έψαχνε

Στο 64’ ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που έψαχνε από την αρχή του παιχνιδιού. Ο Κοφί μετά από κάθετη πάσα του Ακόστα βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το γκολ.

Άμεση απάντηση με Βαρέλα

Η Ένωση ξύπνησε μετά το γκολ που δέχθηκε και απάντησε άμεσα με τον Βαρέλα. Στο 66’ ο Βαρέλα με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 1-1.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο