Επιβεβαιώθηκε γι' άλλη μια φορά...

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει το 2 στα 2 κόντρα στην Ανόρθωση, παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό και αλλαγμένο πρόσωπο, προς το χειρότερο όμως και δίκαια γνώρισε την ήττα σύμφωνα με τα όσα έδειξε, από την Ανόρθωση. Δεν φταίει ο Τρισκόφσκι που έβαλε το αυτογκολ, βάζοντας την Ανόρθωση σε θέση οδηγού…

Απλά για άλλο ένα παιχνίδι αποδείχθηκε ότι όταν ο αρχηγός είναι αρκετά πίσω, έχει αρνητική επιρροή στην ομάδα του. Η ΑΕΚ συνήθισε φέτος να είναι σε μεγάλο βαθμό από τον Σκοπιανό επιθετικό που παράλληλα είναι και ο πρώτος της σκόρερ και σε αυτό το ντέρμπι με την Ανόρθωση, τίποτα δεν του βγήκε και η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα. Υπάρχει μεγάλη εξάρτηση προς το πρόσωπο του.

Είναι δεδομένο ότι αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να κερδίσει έναν αντίπαλο… μόνος του όμως ισχύει και το αντίθετο. Στην προκειμένη περίπτωση η μειωμένη απόδοση του αρχηγού της ΑΕΚ, στοίχισε στην ομάδα της Λάρνακας. Αυτό σίγουρα δεν πρέπει να συμβαίνει, όμως εδώ που έφτασε το πρωτάθλημα δύσκολα αλλάζει κάτι. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Τρισκο-γκολ, για να πετύχει τον στόχο της που αυτός είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο