"Αν κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι μία καλή ευκαιρία..."

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης Σάββα Πηλακτούτα στο Ράδιο Πρώτο για την επιστροφή της "Κυρίας" στα νικηφόρα αποτελέσματα και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ. 

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

«Το αποτέλεσμα και η εικόνα της ομάδας μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, είχαμε την ΑΕΚ απέναντι μας που λίγες μέρες πριν μας είχε κερδίσει. Μαζί με θέληση και αποφασιστικότητα πήραμε μία σημαντική νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή με την Ομόνοια. Η πίεση ίσως να λειτούργησε και θετικά, οι παίκτες με τη συμπεριφορά τους έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ και αυτό φάνηκε. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, δεν θέλουμε άλλα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχουμε άλλες 9 τελικούς που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας. Οι ομάδες της πρώτης εξάδας δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, είναι όλα ντέρμπι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, που έχει ανοδική πορεία σε σύγκριση με το πώς άρχισε τη σεζόν. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη, σ’ ένα γήπεδο όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν γνώρισε ακόμη την ήττα. Λίγη σημασία έχει αν αγωνίζεσαι εντός και εκτός έδρας, εδώ που είμαστε. Αυτό κρίνεται στις λεπτομέρειες τώρα και όχι στις έδρες. Είναι σημαντικό να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι στο τακτικό κομμάτι και να εκμεταλλευτούμε τυχόν αδυναμίες και λάθη των αντιπάλων».

«Κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ είναι μία καλή ευκαιρία να τους θέσουμε εκτός διεκδίκησης του τίτλου αυτή η διαφορά θα πάει στους 9 βαθμούς. Με νίκη θα μεγαλώσουμε αποστάσεις και παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας».

«Δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, περιμένουμε ν’ αξιολογηθεί η κατάσταση του Χριστοφή, θα δούμε προς το τέλος της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος».

«Γενικότερα δεν κλονίστηκε η πίστη των οπαδών της Ανόρθωσης, χθες ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, είχαν και αυτοί τη δική τους συμβολή. Τους νιώθουν δίπλα τους οι παίκτες. Ο  καθένας να κάνει το καλύτερα δυνατό, δεν έχουμε κανένα παράπονο, τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι τέλους».

«Έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα για τη διαιτησία. Δεν απασχόλησε καθόλου με τη διαιτησία του, είτε είναι ξένοι είτε είναι Κύπριοι καλό θα ήταν να μην βάζουμε επιπλέον πίεση. Χρειάζεται να είμαστε όλοι προσεχτικοί ως προς τι γίνεται πριν και μετά από κάθε παιχνίδι. Μέχρι στιγμής στις τελευταίες αγωνιστικές όλοι στα μεγάλα παιχνίδια τα πάνε αρκετά καλά».

Για τα εισιτήρια με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα προχωρήσουμε σε σχετική ενημέρωση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο