Οι αλήθειες του Παπασταύρου

Αλήθειες από τον επικεφαλής της εταιρείας Σταύρο Παπασταύρου, με τον μεγαλομέτοχο των "πρασίνων" να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και στην εκπομπή της Δευτέρας "Ώρα για μπάλα" στο συνδρομητικό κανάλι να εξηγεί το γιατί αποφάσισε να επενδύσει στην Ομόνοια, ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε και ένα βήμα στο παρελθόν από το να βοηθήσει οικονομικά τον ΑΣΙΛ, αφού ο ίδιος κατάγεται από την κατεχόμενη Λύση.

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος ροδοπέταλα για τον Σταύρο Παπασταύρου, με τον ίδιο να παραδέχεται τις πολλές δυσκολίες που προέκυψαν από τη συμφωνία και τα διάφορα εμπόδια που βρήκαν στο δρόμο τους. Παραδέχθηκε επίσης ότι πολλές φορές πήραν την απόφαση να σταματήσουν τη διαδικασία αφού έβλεπαν ότι οι δυσκολίες ήταν τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω, ενώ αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχουν να αντιμετωπίσουν τώρα όσο είναι νωρίς.

Αυτή δεν είναι άλλη από τις παλιές αμαρτίες και τις συμφωνίες που έγιναν τα περασμένα χρόνια, είτε οικονομικές είτε βάση συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές.  «Αυτή η δυσκολία μας τρώει τον περισσότερο χρόνο, αλλά πλέον κλείνουμε συμφωνίες που να βοηθούν και τις δύο πλευρές, και από τη δική μας μεριά την Ομόνοια», ανέφερε ο κ. Παπασταύρου. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο