Το μεγάλο στοίχημα των ομάδων

Μέσα στη δίνη που ζούμε σήμερα με την πανδημία του Κορωνοϊού και την αλλαγή που επιφέρει στην καθημερινότητα μας, καθώς και στην κοινωνική και οικονομική πολιτική της χώρας μας, το εύλογο ερώτημα που προκύπτει στον αθλητικό μας κόσμο είναι αν θα δούμε ξανά μπάλα φέτος …  
 
Αναμφίβολα, η μπάλα και τα πρωταθλήματα μπαίνουν στο περιθώριο μετά όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά επειδή και ο αθλητισμός είναι σημαντικό μέρος της (κανονικής) ζωής μας, θα πρέπει να δούμε τι ενδέχεται να γίνει. Σήμερα, δεν μπορεί κανένας να γνωρίζει καν αν θα παίξουμε ξανά (φέτος) ποδόσφαιρο. Αν λάβουμε όμως, ως δεδομένο ότι ξεμπλέκουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα με τον μπελά του Κορωνοϊού και βάση των προθέσεων της ΟΥΕΦΑ στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης για ολοκλήρωση (αν είναι εφικτό) των εθνικών πρωταθλημάτων, τότε οι ομάδες μας θα βρεθούν ενώπιον ενός πολύ μεγάλου στοιχήματος και μιας πολύ μεγάλης πρόκλησης. Να παρουσιαστούν μετά τη μεγάλη διακοπή, φρέσκες και κυρίως ανταγωνιστικές.

Σίγουρα τη δεδομένη στιγμή οι παίχτες έχουν ως προτεραιότητα την υγεία τους και όχι τις προπονήσεις. Δεν είναι το ίδιο να τρέχεις στο γήπεδο και να γυμνάζεσαι ατομικά. Είναι πολύ σημαντικό για τους προπονητές των ομάδων να βρουν τον τρόπο μέσα από τις προπονήσεις όταν ξαναρχίσουν, να εμφανίσουν τις ομάδες τους, όταν με το καλό θα έχουμε ξανά ποδόσφαιρο, με την πρέπουσα δυναμική και την αναγκαία ομοιογένεια δεδομένου της της μεγάλης απραξίας.

Το στοίχημα είναι μεγάλο για προπονητές και παίχτες και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί βαθμολογικά και ασφαλώς η συνέχεια (αν τελικά υπάρξει) αναμένεται με ενδιαφέρον.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο