«Είναι φοβητσιάρικο… δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει»

Στην ιστοσελίδα punditarena.com μίλησε ο 20 χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιόζεβ Κίβενι για την ζωή στην Κύπρο μετά την έλευση του Κορωνοϊού στο νησί μας. 

«Είναι φοβητσιάρικο… δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγλου επιθετικού της ΑΕΚ συνεχίζοντας. 

«Είναι μια παράξενη κατάσταση. Το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Η χώρα είναι σε καραντίνα. Μετά από 20 κρούσματα κορωνοϊού η χώρα μπήκε σε καραντίνα για να μπει και ένας έλεγχος. Έχουμε οδηγείς να μην φύγουμε από την Κύπρο. Αυτό θα γινόταν και από πριν όταν θα είχαν υποχρεώσεις οι Εθνικές ομάδες. Βρεθήκαμε με τους ανθρώπους της ομάδας και μας είπαν να μην φύγουμε από την Κύπρο αλλά έγινε και πιο γρήγορα». 

«Μας είπαν να μένουμε στο σπίτι όσο μπορούμε. Έχουμε εξοπλισμό γυμναστηρίου στο σπίτι και μας έδωσαν πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες. Μπορούμε ακόμα να πάμε στο σούπερ μαρκετ αλλά προσπαθούμε να μείνουμε σπίτι όσο μπορούμε».

«Οι προτεραιότητες της ομάδας είναι η υγεία των παικτών. Πριν την αναβολή του πρωταθλήματος υπήρχε και η επιλογή των κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μετά από μια-δυο μέρες απορρίφθηκε».

«Το θετικό είναι πως η ομάδα είναι εκεί μαζί σου. Τους στέλνεις ένα μήνυμα και σου απαντάνε με την πρώτη. Είναι εκπληκτικό». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο