Ο Πετρίδης έθεσε το σωστό ερώτημα

"Δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει, πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα".  Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο Active. Δεν αναφέρθηκε μόνο στο πότε θα ξεκινήσει και αν τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά τόνισε κάτι πολύ πιο σημαντικό για το ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

«Αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, να θεωρηθεί ως μη γενόμενη»

Κάθε ώρα που περνά οι εξελίξεις καθορίζουν την επόμενη ημέρα. Την ίδια ώρα όμως ένα κομμάτι της κοινωνίας μας ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην αβεβαιότητα. Ένας τομέας που προσφέρει οικονομικά και όχι μόνο προς την πολιτεία και το κράτος. Όμως την ίδια στιγμή, η διοργανώτρια αρχή ως τώρα έχει παρουσιάσει το ιδανικό σενάριο επανέναρξης του πρωταθλήματος για τις 2-3 Μαϊου χωρίς να απαντήσει στο βασικό ερώτημα που σωστά το έθεσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση.

Όχι μόνο οικονομικά αλλά και οργανωτικά. Επομένως η απάντηση που κανείς δεν μπορεί να δώσει αυτή την στιγμή είναι αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πάνε Αρχάγγελο οι παίκτες για να μιλήσουν με τη διοίκηση

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο