Στις 16:00 η τηλεδιάσκεψη, αυτοί που θα λάβουν μέρος!

Σήμερα είναι προγραμματισμέη η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ηγεσία της ΚΟΠ, τα σωματεία, τον ΠΑΣΠ και τον Σύνδεσμο Προπονητών. Ήρθε η σειρά της ΚΟΠ να συνομιλήσει με τα σωματεία και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, με στόχο να εισηγηθούν όλοι τις απόψεις και τους προβληματισμούς εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Κρίσιμη ημέρα, τηλεδιάσκεψη ΚΟΠ-ΠΑΣΠ-Σωματείων...

Όπως πληροφορείται το SPORTIME η κρίσιμη αυτή τηλεδιάσκεψη είναι προγραμματισμένη στις 16:00 το απόγευμα και όπως μαθαίνουμε σε αυτήν θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Μούσκος και ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθούλης Μυλωνάς.

Στην τηλεδιάσκεψη με τους ανθρώπους της ΚΟΠ, θα λάβουν μέρος και πρόεδροι των ομάδων όπως του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης, της Ομόνοιας ο Σταύρος Παπασταύρου, της Ανόρθωσης ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, του Ολυμπιακού ο Κώστας Σεραφείμ και της Νέας Σαλαμίνας ο Θουκής Θουκυδίδης.

Μαζί με τους προέδρους συμμετοχή θα έχουν και τέσσεροι εκπρόσωποι του ΠΑΣΠ, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο