Σε χειρουργική επέμβαση ο Μότα (πάει για δεξί μπακ η Ομόνοια)

Η Ομόνοια κατέθεσε χθες τον κατάλογο τρων ποδοσφαιριστών στην ΚΟΠ του φετινού ρόστερ με τον Μάρκο Μότα να μείνει εκτός ρόστερ. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας Sportime η πορεία αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή (ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στην μέση) δεν ήταν η αναμενόμενη και ο ποδοσφαιριστής αναγκαστικά θα πάει σε χειρουργική επέμβαση.  

Όπως αναφέρουν από την Ομόνοια επιλέχθηκε η συγκεκριμένη αγωγή προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να αποφύγει την χειρουργική επέμβαση ωστόσο δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν στην Ομόνοια και ο δεξιός αμυντικός θα προβεί τελικά σε επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος. 

Ως εκ τούτου η τεχνική ηγεσία είναι στο ψάξιμο για την απόκτηση δεξιού αμυντικού ωστόσο μόνο πλέον σε άνεργο ή ελεύθερο ποδοσφαιριστή μπορεί να κινηθεί. 

Και η επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου της ομάδας: 

Μετά την τελευταία αξιολόγηση της πορείας αποκατάστασης του Μάρκο Μότα, αποφασίστηκε όπως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ως μια προσπάθεια για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί (δισκοκοίλη).

Με οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ιταλίας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ιατρική υποστήριξη. Τα επόμενα βήματα σχετικά με την χειρουργική επέμβαση, θα αποφασιστούν από το ιατρικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκτιμάται ότι ο Μάρκο Μότα θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε από κοινού πως θα ήταν αμοιβαία επωφελές να παραμείνει εκτός καταλόγου της ομάδας, τουλάχιστο μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επιθυμητό επίπεδο.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο