Η υπερηφάνεια του Ανορθωσιάτη και η ομάδα στην προ-κορονοϊού εποχή

"Επέστρεψα για να μπορεί ο Ανορθωσιάτης να δηλώνει περήφανος για την ομάδα που υποστηρίζει", ήταν μία από τις ατάκες του πρόεδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Είναι κοινός παραδεκτό ότι το… ‘τρίο’ της επιτυχίας Κετσπάγια, Χαμπουλλάς, Πουλλαϊδης είναι επιτυχημένο. Αυτό το μοντέλο δούλεψε στην φετινή Ανόρθωση και στους δύο τομείς.

Τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό, η Ανόρθωση φέτος είναι μία από τις ομάδες που εκπέμπει υγεία, ο κόσμος βρέθηκε κοντά στην ομάδα από την πρώτη στιγμή και πιστεύουμε ότι η ατάκα του κ. Χαμπουλλά περί υπερηφάνειας δεν ήταν τυχαία. Ο Ανορθωσιάτης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος γι' αυτά που πέτυχε μέχρι στιγμής η ομάδα του, διεκδικεί πρωτάθλημα, είναι ισόβαθμη με την Ομόνοια στην κορυφή, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς το σενάριο του... τέλους.

Βρισκόμαστε στα τέλη μίας σεζόν, μίας σεζόν που ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί λόγω πανδημίας, με όλα τα σωματεία να είναι στο περίμενε για απαντήσεις και επαναξιολογήσεις της όλης κατάστασης. 

Μπορεί η Ανόρθωση μέχρι την προ-κορονοϊού εποχή να ήταν οικονομικά μια υγιές ομάδα, όμως όλα αυτά που συμβαίνουν θα έχουν μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις. Αν όντως αρχίσει το πρωτάθλημα Ιούνιο, η ζημιά όλων των σωματείων θα ξεπεράσει τα 6.000.000 εκατομμύρια, αριθμοί που ο ίδιος ο κ. Χαμπουλλάς ανέφερε πρόσφατα σε δηλώσεις του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο