Η μισή αλήθεια του Ρόνι Λέβι

Νωρίς ήρθαν οι πρώτες απώλειες της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα και μάλιστα το παιχνίδι ήταν τέτοιο που «πλήγωσε» περισσότερο την «Κυρία». Απέναντι σε μία ομάδα η οποία άλλαξε το ρόστερ της σε πολύ μεγάλο βαθμό, η οποία δεν έχει καλή ομοιογένεια ένεκα και των προσθηκών της τελευταίας στιγμής, η ομάδα της Αμμοχώστου, έμοιαζε ως το μεγάλο φαβορί αλλάδεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κι’ ας δήλωσε ο Λέβι πως πολλοί θα χάσουν βαθμούς στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ενδεχομένως ο Ισραηλινός τεχνικός να επιβεβαιωθεί μελλοντικά. Αλλά αυτό που δεν είπε μετά τον χθεσινό αγώνα είναι πως η Ανόρθωση δεν έχασε λόγω αντιπάλου αλλά ένεκα της δικής της απόδοσης που κινήθηκε στην μετριότητα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα της για να «τελειώσει» το παιχνίδι.

Η ομάδα έδειξε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσει ν’ αποδώσει όπως την αναμένουν τόσο όσοι εργάζονται σ’ αυτήν όσο και οι οπαδοί της. Αλλά κυρίως για ν’ αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Μεγάλο ελαφρυντικό για τον Ισραηλινό τεχνικό και την ομάδα του αποτελούν οι απουσίες αλλά και οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Η διακοπή των δύο βδομάδων δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας και να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που θα την βρει αντιμέτωπη με την ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο