Περί διαχείρισης και προοπτικής

Το ότι η Ανόρθωση δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι με την Πάφο φαίνεται μέσα από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ρόνι Λέβι δήλωσε ότι αναμένει από τους παίχτες του να διαχειρίζονται καλύτερα τέτοια παιχνίδια και να τα τελειώνουν… Είναι όμως μόνο ευθύνη των παιχτών; Ασφαλώς όχι. Ευθύνη έχει και ο ίδιος ο Ισραηλινός τεχνικός.

Ο Λέβι δεν φέρει καμία ευθύνη για το ότι ο Ντούρις έχασε το δρόμο προς τα δίχτυα και ότι γενικώς χάνονται σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ. Φέρει όμως ευθύνη για τη διαχείριση του ρόστερ της ομάδας, όσο και αν έχει ελαφρυντικό για το γεγονός ότι ακόμη μόλις τώρα «πιάσαμε» Σεπτέμβρη, αλλά και για τις επιλογές του στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα στην Πάφο. Είναι αδόκιμο να συγκρίνεται το παιχνίδι στο «Παφιακό» με εκείνο στο Λάτσι της Αλβανίας, έστω και αν και στα δυο έγινε λάθος διαχείριση και επήλθε το μοιραίο. Τα δεδομένα είναι όμως και εκεί και καταγράφονται.  

Θα μπορούσε άνετα η Ανόρθωση να έκανε το 2χ2 σε δύο δύσκολες έδρες και να πήγαινε με καλύτερη ψυχολογία στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν της αφαιρεί τη δυναμική και την προοπτική που έχει ως ομάδα. Θεωρητικά έχει ενδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι. Κάποιοι παίχτες-κλειδιά όμως έχουν έρθει αργά στην ομάδα ενώ από τους παλιούς (Ντούρις, Ιγκιεμπόρ) ακόμη να βρουν ρυθμό. 

Και εδώ είναι η μεγαλύτερη ευθύνη του Λέβι. Στο πώς θα διαχειριστεί σωστά το ρόστερ και να κατασταλάξει σε ένα βασικό κορμό με τους παίχτες να έχουν ευδιάκριτους ρόλους στο γήπεδο, ώστε ο μηχανισμός της ομάδας να αρχίσει να δουλεύει στο φουλ και να θυμίζει την σκληροτράχηλη περσινή ομάδα, η οποία λογικά με την ενίσχυση που έγινε, έχει την προοπτική για πιο ψηλά.  
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο