Λάζος για πρεμιέρα, φιλικό και κάρτα φιλάθλου

Στο Ράδιο Πρώτο για τη νικηφόρο πρεμιέρα απέναντι στην ΕΝΠ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας. Ο Δημήτρης Λάζος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το 5-3 και παράλληλα τη δυσαρέσκεια του για την ταλαιπωρία του κόσμου έξω από το γήπεδο.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που σπάσαμε και ένα αρνητικό σερί 14 χρόνων. Διατηρήσαμε και ένα θετικό σερί που μας θέλει να μην χάνουμε τα τελευταία χρόνια στο Τάσος Μάρκου. Κρατάμε τα θετικά και θα επικεντρωθούμε στα αρνητικά για να τα βελτιώσουμε.

Αγωνιζόμασταν με μια παραδοσιακή ομάδα Α’ κατηγορίας με δυνατή έδρα που παραδοσιακά χάνουν βαθμούς όλοι οι μεγάλοι.

Υπάρχουν τα ελαφρυντικά. Είναι νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να επέλθει η ομοιογένεια. Θα δουλέψουμε σκληρά στη διακοπή για να είμαστε 100% στο Γολγοθά που έχουμε στη συνέχεια με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μπορεί να κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

Αν θα γίνει κάποιο φιλικό λόγω της διακοπής

«Είμαστε σε διευθετήσεις για να κάνουμε ένα φιλικό αυτή την εβδομάδα».

Για την κάρτα φιλάθλου

«Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου θα μιλούσαμε για κατάμεστη κερκίδα. Η διαδικασία χρονοτριβούσε αφού υπήρχε μόνο ένα εκδοτήριο, είπαμε για τουλάχιστον τρία. Ο πρόεδρος ζήτησε επιπλέον, αλλά δεν έγινε κατορθωτό με αποτέλεσμα μέχρι και το 30ο λεπτό ο κόσμος έμπαινε στο γήπεδο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο