Ο Λέβι ξέρει καλύτερα

Δικαιολογημένα ο Ρόνι Λέβι, δέχθηκε κριτική μετά από τις ανέλπιστες απώλειες στην Πάφο στην 2η αγωνιστική, με αρκετό κόσμο της Ανόρθωσης να τα βάζει με τον Ισραηλινό τεχνικό και για τον αποκλεισμό από την Λάτσι αλλά και τώρα για  τους πρώτους χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Ανόρθωση έδειξε ότι δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμη, αυτό όμως δεν αποτελεί ελαφρυντικό για την ισοπαλία στην Πάφο, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτοί οι δύο βαθμοί ίσως να στοιχίσουν. Υπάρχει τώρα διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και ο Ρόνι Λέβι πρέπει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική. 

Δύο ομάδες που περίπου βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, αφού είναι και οι μοναδικές ομάδες που έχουν δώσει τα παιχνίδια στις δύο πρώτες αγωνιστικές και τώρα πάνε για το μεταξύ τους. 

Ο Λέβι μετά την Πάφο παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του αγωνιστική με αγωνιστική θα παρουσιάζεται καλύτερη, στέλνοντας καθησυχαστικά μηνύματα στους φίλους της ομάδας, οι οποίο περιμένουν τα λόγια να μεταφραστούν σε πράξεις. Ο Ισραηλινός κόουτς είναι αλήθεια ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα, ζει τους ποδοσφαιριστές μέσω των καθημερινών προπονήσεων, γνωρίζει τι γίνεται στα ενδόμυχα των αποδυτηρίων, εκπέμποντας μία σιγουριά για το μέλλον της… Ανόρθωσης.

Βέβαια αυτό δεν γίνεται με μαγικό ραβδί, αφού θα πρέπει και οι παίκτες του με τη σειρά τους ν’ ανεβάσουν απόδοση περιμένοντας και από τα νέα αποκτήματα αλλά και από τους τραυματίες να επιστρέψουν για ν’ ανεβάσουν απόδοση. Ποδοσφαιριστές επίσης που είναι κλειδιά και ηγέτες στην ομάδα, θα πρέπει να περιορίσουν τα ατομικά λάθη, βοηθώντας έτσι στο σύνολο την ομάδα να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο