"Με ήθελαν ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Απόλλωνας”

Ο Δημήτρης Χριστοφή στα πλαίσια των δηλώσεων του στον Active και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τις ομάδες που τον ήθελαν.

«Κυπριακές ενδιαφέρθηκαν πολλές. Επίσημες προτάσεις όμως ήταν λίγες και μιλούσαν οι δικηγόροι μου με τους συλλόγους. Ωστόσο πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Ομόνοια. Δεν είναι μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε για να ονομάσω. Ναι, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση με ήθελαν. Τότε στον ΑΠΟΕΛ ήταν πρόεδρος ο Πρόδρομος Πετρίδης και στην Ανόρθωση ο Χρίστος Πουλλαΐδης».

«Ακόμη και ο Εθνικός Άχνας. Έρχονταν στη Σωτήρα να με δουν. Είχε έλθει και ο Τιμούρ Κετσπάγια (προπονητής στην Ανόρθωση). Ήμουν κοντά να πάω και στην Άχνα. Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου ήρθε όταν ήμουνα φαντάρος και έπαιζα στο Παραλίμνι, ομάδα που με βοήθησε επίσης πάρα πολύ και περισσότερο όσον αφορά στο γεγονός πως έφτασα στο σημείο να πάω στην Ομόνοια. Είχα προπονητή τον Νιρ Κλίγκερ, έκανα φοβερή σεζόν, έβαλα 10-12 γκολ, αλλά είχε πολύ καλή ομάδα το Παραλίμνι. Μπαίναμε στο γήπεδο εννέα Κύπριοι, είχε αρκετούς. Κερδίσαμε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ κι άλλες μεγάλες ομάδες»

Αν ενδιαφέρθηκε και ο Νίκος Κίρζης για να τον πάρει στον Απόλλωνα: «Με τον Νίκο Κίρζη πάντοτε υπήρχε και υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Πάντα μιλάμε, τον ξέρω από τον καιρό που έπαιζε ο αδερφός μου στον Απόλλωνα, ο Χριστόφορος .Πάντα με ήθελε ο Νίκος κι εγώ τον ήθελα, αλλά όπως τα έφερε η μοίρα δεν συνεργαστήκαμε. Έχουμε κι έξω από το γήπεδο καλές σχέσεις και οικογενειακές».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο