Λέβι: "Πιθανόν να μην ήμασταν έτοιμοι για την Ευρώπη"

Στη μακροσκελή συνέντευξη του ο Ρόνι Λέβι σε ιστοσελίδα του Ισραήλ ο τεχνικός της Ανόρθωσης δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για τον αποκλεισμό από τη Λάτσι.

Παντελή: "Σπουδαίος προπονητής ο Λέβι"

Απόσπασμα των δηλώσεων του Λέβι:

"Πήρα την ομάδα πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η Ανόρθωση βρισκόταν σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μετά με την άφιξη του προέδρου προσπαθήσαμε να λύσουμε τα θέματα και να οδηγήσουμε στο τέλος την ομάδα στο πρώτο γκρουπ. Κτίσαμε μία νέα ομάδα που κατάφερε να τερματίσει τρίτη και να πάει Ευρώπη μετά από έξι χρόνια. Είμαστε απογοητευμένοι από την Ευρώπη, συμβαίνει όμως, υπάρχουν και οι αποτυχίες".

Για τον αποκλεισμό από τη Λάτσι: "Ξέρετε είχαμε κατοχή της μπάλας 75% και δεν ήταν αρκετό αυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι και αποκλειστήκαμε. Πιθανόν να μην ήμασταν αρκετά έτοιμοι για να ανταγωνιζούμαστε σε ευρωπαϊκό επίπεδο". 

Αν του έχει λείψει το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ: "Μεγάλωσα με το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ όπως ένας ηθοποιός. Ήμουν προπονητής σε πολλά τμήματα και το ποδόσφαιρο εκεί θα είναι ένα βασικό κλειδί της ζωής μου. Ακόμα και όταν έρθει η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα ή δουλειά έξω από το Ισραήλ, συνεχίζω να είμαι συνδεδεμένος και να γνωρίζω όλα όσα συμβαίνουν".

"Το καλοκαίρι υπήρξαν προτάσεις από διάφορες ομάδες, όμω από τη στιγμή που υπέγραψα στην Κύπρο, δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Η Μακάμπι Χάιφα είναι ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μου, είναι σαν την οικογένεια μου, όμως τα πράγματα δεν εξαρτιόνται πάντα από τη μία πλευρά..."

Οι στόχοι της χρονιάς: "Πέρσι θέλαμε να βγούμε Ευρώπη και το καταφέραμε τερματίζοντας στην 3η θέση, είχαμε εξαιρετική χρονιά με καλά αποτελέσματα. Ας πούμε ότι θα είναι μεγάλη όταν και εφόσον πετύχουμε και φέτος μεγάλα πράγματα".

 

Ροη ειδησεων
ΕΞΩ
ΕΞΩ
Κλεισιμο