Αγκάνοβιτς: «Δεν ξεγράφω τον ΑΠΟΕΛ»

Σε ιστοσελίδα της χώρας του μίλησε ο επιθετικός της ΑΕΛ Άνταν Αγκάνοβιτς ο οποίος μίλησε (ΔΕΣ ΕΔΩ) για την κατάσταση στην Κύπρο αλλά και για την μάχη του τίτλου αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά: 

«Οι διοργανώσεις και οι προπονήσεις έχουν ακυρωθεί μέχρι τις 20 Απριλίου. Έχουμε πάρει από την ομάδα πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης και το κάνουμε στο σπίτι» 

«Δεν είναι άσχημα στην Κύπρο. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και επενδύουν πολλά στο ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα στην Ευρώπη».

«Ο Σίφο και ο Βγκόρτς είναι στην κορυφή μαζί με την Ομόνοια και παλεύουν για τον τίτλο. Επιπλέον δεν ξεγράφω τον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο ο οποίος έχει τους παίκτες για να ανατρέψει το -6 και να μπει και πάλι στον δρόμο του πρωταθλήματος». 

«Στην Κύπρο επειδή είναι νησί είναι νησί είναι πιο εύκολο να περιορίσεις το ιό. Δεν είναι όπως στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν άνθρωποι στον δρόμο. Τα πάντα είναι κλειστά. Για να φύγουμε από σπίτι πρέπει να στείλουμε μήνυμα. Αν σε βρει η Αστυνομία στον δρόμο μετά από τρεις ώρες που έστειλες το μήνυμα πληρώνεις πρόστιμο».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο