Οι Ελλαδίτες στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, έχει με διαφορά φέτος τους περισσότερους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, με τις επιλογές του Γεωργιανού τεχνικού να τον δικαιώνουν. Ο Γκαλίτσιος από πλευράς Ανόρθωσης είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές και δίπλα στον ξεχωριστό για φέτος Ρούμπεν Ράγιος κάνουν το έργο της ομάδας τους πολύ πιο εύκολο, σε αντίθεση με τον Θεόδωρο Βασιλακάκη που έχει μόλις 8 συμμετοχές λιγότερες.

Για την Ομόνοια, ο Μαυρίας είναι ο "μοναχικός καβαλάρης" εξ... Ελλάδος, με τον 26χρονο αμυντικό χαφ και δεξί φουλ μπακ να έχει σχεδόν φουλ συμμετοχές και αγωνιστικό ρυθμό.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ μετά την αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου, οι Ελλαδίτες που έχουν μείνει στο ρόστερ είναι δύο. Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πρινιωτάκης δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής, ενώ αντίθετα ο Πραξιτέλης Βούρος έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια. 

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω το χρόνο συμμετοχής των Ελλαδίτων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα μας:

Γιώργος Γκαλίτσιος / 19 συμμετοχές 4 γκολ, Θεόδωρος Βασιλακάκης / 11 συμμετοχές 1 γκολ, Νίκος Καλτσάς 18 συμμετοχές 4 γκολ, Γιώργος Μανθάτης / 18 συμμετοχές (Ανόρθωση)

Χάρης Μαυρίας / 21 συμμετοχές 1 γκολ (Ομόνοια)

Απόστολος Γιάννου / 19 συμμετοχές 1 γκολ (ΑΕΚ) *Ελληνοαυστραλός - Ο Γιάννου αγωνίζεται με την Εθνική Αυστραλίας

Πρινιωτάκης, Πραξιτέλης Βούρος / 16 συμμετοχές (ΑΠΟΕΛ)

Φώτης Παπουλής / 20 συμμετοχές 5 γκολ, Γιάννης Γιαννιώτας / 16 συμμετοχές 3 γκολ (Απόλλων)

Στρατηλάτης  / 2 συμμετοχές (Εθνικός)

Λύτρας (Νέα Σαλαμίνα)

Βαλεριάνος / 13 συμμετοχές, Κόφφας (Πάφος)

Βαλλιάνος / 17 συμμετοχές 1 γκολ (ΕΝΠ)

Βελλίδης / 7 συμμετοχές (Ολυμπιακός)

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο