Όταν πάρει και ο Ντούρις μπρος

Ο Ρόνι Λέβι μπορεί να παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η Ανόρθωση αγωνιστική με αγωνιστική θα γίνεται καλύτερη, για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει όταν επιστρέψει ο Λαβόρδε να είναι έτοιμος για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα και το ανέβασμα της Ανόρθωσης να συνδυαστεί επίσης και με την αγωνιστική βελτίωση του Μίχαλ Ντούρις.

Ο Σλοβάκος φορ δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής, σε κανένα επίσημο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Ανόρθωση να 'πληγώνεται' από την επιθετική δυστοκία του επιθετικού της, αφού σε αυτόν πέφτει το βάρος του σκοραρίσματος. Βέβαια όπως και η υπόλοιπη ομάδα έτσι και ο Ντούρις χρειάζεται χρόνο, δεν μπορεί κανείς να κριθεί με μόλις λίγα 90λεπτα στα πόδια του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να δίνονται ελαφρυντικά.

Γράφουμε για έναν παίκτη που η Ανόρθωση το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε τη μεγάλη υπομονή και υπέρβαση για να τον αποκτήσει . Η χρονιά πάντως δεν μπήκε με το δεξί για τον ίδιο, πρέπει όμως να βρει τις λύσεις, έστω και αν δεν πήρε τις απαραίτητες βοήθειες που χρειάζεται για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν είναι μόνο ότι δεν σκοράρει… είναι και το γεγονός ότι δεν φαίνεται στο παιχνίδι, με τον Σλοβάκο να… αγνοείται. Βέβαια ο Ισραηλινός τεχνικός δεν ανησυχεί καθόλου και περιμένει τη στιγμή που ο Ντούρις θα… φανεί. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο