"Η Ομόνοια μου έκανε πρόταση, αλλά..."

Μπορεί ο Τόμας Χούμποτσαν να διανύει τα 34 του χρόνια, ωστόσο ο Μπεργκ τον εμπιστεύεται και όπως ο ίδιος αποκάλυψε, η Ομόνοια του έκανε πρόταση για επέκταση ενός χρόνου. Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα spbdnevnik.ru, αλλά τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις επιβράδυναν λόγω του κορονοϊού. 

Οι δηλώσεις που αφορούν την Ομόνοια:

Τι κάνεις αυτή τη στιγμή;

«Όπως και όλοι, έτσι και εγώ βιώνω τις συνέπειες ενός κορωνοϊού. Ανησυχώ πολύ για τη μητέρα μου που βρίσκεται στη Σλοβακία. Στο δρόμο τα μπαρ, οι καφετέριες και τα εστιατόρια είναι κλειστά. Εδώ, στην Κύπρο, τα μέτρα είναι επίσης σκληρά. Είμαστε υπό καθεστώς αυτοαπομόνωσης, προσπαθούμε να βγαίνουμε ελάχιστα από το διαμέρισμα».

Η ομάδα σου αυτή την στιγμή είναι η Ομόνοια

«Ναι, εξακολουθώ να παίζω ποδόσφαιρο. Αφότου έφυγα από τη Μαρσέιγ, δέχθηκα μια πρόταση από την Ομόνοια, έφτασα στην Κύπρο στα τέλη Σεπτεμβρίου, και κατάφερα να παίξω σε αρκετά παιχνίδια. Δεν είχα χρόνο να επιστρέψω στη Σλοβακία, η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα, τα αεροδρόμια στην Κύπρο έκλεισαν, οπότε παρέμεινα εδώ με την οικογένειά μου. Ευτυχώς, είμαστε υγιείς, δεν έχουμε συμπτώματα της νόσου. Είναι αλήθεια ότι στο εξωτερικό το άγχος είναι περισσότερο».

Πως ήταν η τελευταία σου σεζόν στη Μαρσέιγ;

«Δυστυχώς, αποτυχημένη. Επέστρεψα στη Μασσαλία από την Τραπεζούντα ελπίζοντας ότι θα έμενα και θα έπαιζα. Ήθελα να μείνω. Ο προπονητής μου με έπεισε ότι θα δώσει την ευκαιρία να παίξω στη νέα σεζόν, τον πίστεψα αλλά ο Ρούντι Γκαρσία δεν κράτησε την υπόσχεσή του, δεν με χρησιμοποίησε καθόλου στα παιχνίδια. Τον Δεκέμβριο του 2018, είχαμε μια άλλη συζήτηση, ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπορούσα να αφήσω τη λέσχη κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Ως αποτέλεσμα, προέκυψε η πρόταση από την Κύπρο».

Είσαι 34 ετών. Πόσο καιρό θα παίζεις ποδόσφαιρο;

«Ξέρεις, στην Κύπρο αισθάνομαι πολύ καλά, έχω ακόμα τη δύναμη και την επιθυμία να παίξω μπάλα. Μπορώ να πω ότι η Ομόνοια μου πρόσφερε επέκταση του συμβολαίου μου για ακόμη ένα έτος, αλλά η κατάσταση με τον κορονοϊό επιβράδυνε τις διαπραγματεύσεις. Τώρα η γυναίκα και τα παιδιά μου σκέφτονται τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο