Διερεύνηση από την Αστυνομία για το τι συμβαίνει στο «Αντώνης Καράς»

Στην πρώτη γραμμή της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας έχει ανέλθει η παρουσία ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Καράς» μέσω της δημοσίευσης και σχετικών φωτογραφιών.

Η επίσημη Ανόρθωση πήρε γρήγορα θέση πως ουδεμία παραβίαση των περιοριστικών μέτρων έχει λάβει χώρα και πως οι φωτογραφίες πιθανότατα είναι παλαιότερες, αφού σε κάποιες εξ αυτών απεικονίζεται και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, ο οποίος όμως εδώ και δύο εβδομάδες είναι συνεχώς στην οικία του.

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου υποστηρίζει ότι η κινητικότητα στο προπονητικό της κέντρο εντάσσεται στο πλαίσιο της εκτός οικίας άσκησης που δικαιούται κάθε πολίτης και πως χρήση αυτού του δικαιώματος έχουν κάνει όσοι (λίγοι) ποδοσφαιρισρτές της μένουν κοντά στο «Αντώνης Καράς».

Από το υπουργείο Υγείας κατέστη σαφές πως δεν έχει δοθεί ουδενός είδους άδεια για προπονήσεις ακόμη και σε μικρά γκρουπ και ότι όλοι οι χώροι προπονήσεων πρέπει να είναι κλειστοί.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, ζήτησε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη, να διερευθνηθεί τι συμβαίνει στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης. Αν διαπιστωθεί πως έγινε παράβαση του διατάγματος θα εκδοθούν και θα παραδοθούν εξώδικα, ενώ οι υπεύθυνοι θα τεθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο