Αποκάλυψη: ''Είχα συμφωνήσει με την Ανόρθωση!''

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ενώ αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει με την Ανόρθωση παλαιότερα.

Αναλυτικά:

«Εκείνο τον καιρό είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Είχα πρόταση από την Ομόνοια και την Ανόρθωση. Πάντα ο πρώτος λόγος για μένα ήταν στην Ομόνοια και επέστρεψα στην ομάδα μου. Έγινα αρχηγός και κατέκτησα το πρωτάθλημα, πέρασα πάρα πολύ καλά. Ήταν επίσημη η πρόταση της Ανόρθωσης. Ήταν ο κ. Κετσπάγια προπονητής. Αλλά, επέλεξα την Ομόνοια λόγω της εκτίμησης και του σεβασμού. Μεγάλωσα στην Ομόνοια, μου έδωσε πολλά η Ομόνοια».

«Να σας αποκαλύψω πως είχα συμφωνήσει με την Ανόρθωση και περίμενα να επιστρέψει η αποστολή από τη Σουηδία όπου αγωνιζόταν. Ήρθε η ήττα από την Γκέφλε (4-0) και αποχώρησαν ο κ. Κάκος και ο κ. Κασιανός και η μετεγγραφή χάλασε. Συμφώνησα τα πάντα με την Ανόρθωση, αλλά λόγω των εξελίξεων δεν πήγα ποτέ. Για να μην μείνω χωρίς ομάδα πήγα στη Δόξα για ένα εξάμηνο και αργότερα στον Λεβαδειακό για έξι μήνες. Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο στην Ελλάδα, αλλά επειδή γεννήθηκε το τρίτο μου παιδί ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να επιστρέψω στην Κύπρο, αν και ο κ. Κομπότης (σ.σ. πρόεδρος) με ήθελε να μείνω».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο