Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Σπάρτης

Το φιλικό παιχνίδι της Δόξας απέναντι στη Σπάρτη είχε άδοξο και επεισοδιακό τέλος.

Η ελλαδική ομάδα επικαλέστηκε ψευδώς ότι ο αγώνας διακόπηκε λόγω του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων και τούτο καταρρίπτεται από όλους τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Σπάρτη δημιούργησε όλο το σκηνικό προκειμένου να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Διοικητικός παράγοντας που καθόταν στον πάγκο φώναξε τον ποδοσφαιριστή με το νούμερο «32» και του έδωσε το... έναυσμα για τα όσα ακολούθησαν. Το μήνυμα δόθηκε σχεδόν σε όλους τους φιλοξενούμενους που είχαν ενεργό ρόλο στα τραγελαφικά που έλαβαν χώρα στο Μακάρειο.

Οι παίχτες της ελλαδικής ομάδας πρώτα δημιούργησαν ένταση με τους γηπεδούχους και ακολούθως τσακώθηκαν μεταξύ τους. Όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των λίγων που νόμιζαν ότι θα παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης πήγε στον πάγκο και ζήτησε την αντικατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τους απέβαλλε, όμως, η απάντηση που έλαβε ήταν αποστομωτική : «Θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σπάρτη ταξίδεψε με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Ο Βαζέχα και ακόμη 16 παίχτες –όπως ανέφεραν οι φιλοξενούμενοι- έμειναν στην Ελλάδα.

* Φωτογραφία αρχείου (από το ξεκίνημα της προετοιμασίας)

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο