Το κάτι παραπάνω που θέλει ο Ολίβα και ο... Παναγή

Εν μέσω απουσιών των διεθνών, η Ομόνοια προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος της με αντίπαλο την Ένωση, ακόμη ένα παιχνίδι στο ΓΣΠ, με τον Ολίβα να γνωρίζει ότι ναι μεν ο αντίπαλος είναι κατώτερος, όμως δεν ξεγελιέται ούτε και υποτιμά. 

Η ήττα της Ένωσης από τη Νέα Σαλαμίνα δεν αποπροσανατολίζει κανέναν στο 'πράσινο' στρατόπεδο, που μόνο με σοβαρότητα θα πετύχουν το 2χ2, με τη τεχνική ηγεσία να περιμένει βήματα προόδου από αυτό το παιχνίδι και φυσικά να έρθει και μία δεύτερη νίκη.

Η πρεμιέρα με την Αλκή ήταν απλά το ξεμούδιασμα των "πρασίνων", με τον Ολίβα τώρα να περιμένει στο παιχνίδι με την Ένωση από την ομάδα του να φτάνει ένα βήμα παρακάτω, με τον Ισπανό τεχνικό να αναμένει σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι τους. Αν θυμάστε καλά η απόδοση της Ομόνοια στην πρεμιέρα με την Αλκή ήταν μόνο καλή στο πρώτο εικοσάλεπτο, με την ομάδα μέχρι το τέλος να βγάζει λάθη στην επιφάνεια. Ο Ολίβα αυτές τις ημέρες δουλεύει στο 'Ηλίας Πούλλος' πάνω σε αυτό το αρκετά καλό διάστημα της Ομόνοιας, επιδιώκοντας αυτό το 20αλεπτο να γίνει 40λεπτο και πάνω… 

Είναι και το θέμα της ομοιογένειας, που δεν μπορεί να έρθει από τη μία μέρα στην άλλη, αφού αυτό θα γίνει στο βάθος χρόνου και όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν στα πόδια τους συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι άλλο να προσπαθείς μέσω των ‘οικογενειακών’ φιλικών να το πετύχεις αυτό και άλλο μέσα από επίσημα 90λεπτα. 

Η Ομόνοια συναντιέται με την Ένωση στο θεσμό του πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια, λόγω του ότι η «βυσσινί» είχαν υποβιβαστεί στη β’ κατηγορία. Η τελευταία τους ‘μάχη’ ήταν στο «Τάσος Μάρκου» με την Ομόνοια να φεύγει με εμφατικό τρόπο και τη νίκη με 4-1, σε μία εντεκάδα που τερματοφύλακας ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγή που βρίσκεται ακόμη και σήμερα στο ρόστερ της ομάδας. 

Η εντεκάδα της Ομόνοιας στο παιχνίδι με την Ένωση τον Φεβρουάριο του 2016: Παναγή, Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Οικονομίδης, Φυλακτού, Μπεμπέ, Μπαντιμπάγκα (88' Κασμί), Εζέ (62’ Κιρμ), Σέρινταν (56’ Ρουσιάς)
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο