Ναυάγησε του Ακόστα στον Ερμή!

Ναυάγησε τελικά του Ζόελ Ακόστα στο Ερμή μετά από αυξημένες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή έτσι οι "φτεροπόδαροι" κλείνουν το κεφάλαιο αυτό. Δείτε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο τεχνικός διευθυντής του Ερμή Κυριάκος Χ'' Χαραλάμπους και εκπρόσωπος τύπου της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Χ'' Χαραλάμπους: 

"Ολοκληρώσαμε τον δανεισμό του Γιάννη Μαύρου από την ΑΕΛ, τον θέλαμε από την αρχή του καλοκαιριού, πιστεύουμε πολύ στο ταλέντο του. Όσον αφορά τον Ακόστα είμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί του εδώ και τρεις ημέρες, όμως τα νέα δεν είναι θετικά, υπήρχε διαφορά στο οικονομικό τα βρήκαμε, μετά ο παίκτης ήρθε με νέες απαιτήσεις και κάπου είπαμε να βάλουμε ένα τέλος.

Τα βάλαμε κάτω και αποσύραμε το ενδιαφέρον μας, κλείνει αρνητικά το κεφάλαιο Ακόστα στον Ερμή. Είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να προχωρήσουμε σε άλλη κίνηση, θα δούμε μέχρι αύριο το βράδυ. Στη διακοπή η τεχνική ηγεσία δουλεύει στα λάθη και στην ομοιογένεια. Ο προπονητής τα πήγε περίφημα, αύριο έχουμε προγραμματισμένο φιλικό με τη Σπάρτη. Ενημερωθήκαμε το τι έγινε με τη Δόξα, αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει. Μιλήσαμε με την ομάδα τα βάλαμε κάτω θα γίνει όμως κανονικά το δικό μας φιλικό. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, αυτό θέλουμε. Τώρα θεωρώ ότι θα παίξουμε ακόμη καλύτερα και ότι βγει. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί, θα τα δώσουμε όλα και χωρίς άγχος. Από αυτά τα παιχνίδια μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας συνηθίζει να διώχνει παίκτες στα μέσα της σεζόν να βάλουμε τον σταυρό μας όλες οι μεταγραφές είναι εδώ. Επενδύσαμε σε νεαρούς, φέραμε και έμπειρους, αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Ο πρόεδρος μας είναι απόλυτα ικανοποιημένος και από το ροστερ και από την προετοιμασία που έχει γίνει".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο