Τακτακαλίτης, παραλίγον ομονοιάτης, νυν πολιτικός

Η δική του ιστορία είναι πολύ διαφορετική από τους πλείστους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την ενεργό δράση. Μέσος με γερά πνευμόνια, τεχνική και αντίληψη. Στα 1994, έχοντας κάνει πολύ καλές χρονιές στην Ελλάδα( με την ομάδα έκπληξη του Αθηναϊκού), κλείνει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τον συμπατριώτη του Κούστα. Την ίδια εποχή είναι βασικός στην Εθνική Αλβανίας.  

Εντυπωσιάζει και αμέσως μετά στα 1995, θπογράφει στην Ομόνοια. Δεν φόρεσε ποτέ τα "πράσινα". Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας είχε οδικό ατύχημα και τραυματίστηκε σοβαρά. 

Επανήλθε σταδιακά στα γήπεδα με τον Λεβαδειακό και την Βλάζνια Σκόδρα, αλλά την ίδια στιγμή αποφάσισε να επενδύσει στην εκπαίδευση και στη δημόσια ζωή. Πήρε δίπλωμα νομικής και οικονομικών, ενώ το 2001 διεκδίκησε και κέρδισε την δημαρχεία στην παραλιακή κωμόπολη Σενγκγίν στην περιφέρεια από όπου κατάγεται. Έκτοτε είναι ενεργός στην πολιτική ζωή (υποψήφιος και στις δημαρχειακές εκλογές του 2019) και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Δεν παραλείπει να εμφανίζεται και σε αθλητικά πάνελ. 

Περί του Αλβανού άσου Σαλβαδόρ Κατσάι ο λόγος...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο