Ο πρώην Απολλωνίστας παικταράς με τα γερά γονίδια

Είναι εδώ και χρόνια μόνιμος κάτοικος Σκωτία. Ήταν στη χώρα αυτή και στη Γλασκώβη που έκανε όνομα σαν ποδοσφαιριστής. Μετά από 3 πολύ αξιόλογα χρόνια στη Σέλτικ κατεβαίνει Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα στην στήλη ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Μετεγγραφή που προκάλεσε έκπληξη, το πως δηλαδή ο Απόλλωνας έπεισε ένα 27χρονο εν ενεργεία διεθνή (59 συμμετοχές) να κατέβει στη Λεμεσό. Ήταν στα 1996 και αναφερόμαστε στον Ρούντι Βάτα. Ο Αλβανός λίμπερο μέτρησε σε 2 χρονιές 50 συμμετοχές πρωταθλήματος στη Κύπρο και πέτυχε 9 (!!!) γκολ. 

Στη συνέχεια πέρασε από Γερμανία, την Ιαπωνία, από την πατρίδα του και όταν αποσύρθηκε επέστρεψε στη Σκωτία για μόνιμη εγκατάσταση. Είχε άλλωστε ήδη νυμφευτεί με Σκωτσέζα και εγκαταστάθηκαν στο Χάμιλτον.

Ο 51χρονος σήμερα Βάτα ασκεί το επάγγελμα του εκπροσώπου ποδοσφαιριστών, αν και δηλώνει απογοητευμένος από τον χώρο. Συχνά πυκνά συμμετέχει σε αγώνες παλαιμάχων. Έχει δύο γιούς και φαίνεται πως τα γονίδια του είναι γερά. Ο μικρός του γιος Ρόκκο, είναι ταλέντο και πρόσφατα έγινε ολόκληρη ιστορία για το ποια Εθνική θα επέλεγε να αγωνιστεί. Τον διεκδίκησαν Αλβανία, Σκωτία και Ιρλανδία (η μητέρα του έχει και ιρλανδικές ρίζες) με τον Ρόκκο Βάτα να λέει ναι στην 3η  επιλογή και τον μπαμπά Ρούντι να στηρίζει τον γιο του και να είναι βέβαιος για το μέλλον του. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο